Inici| Teatre| Contacontes | Animacions | Extraescolars | Qui soms | Contacte

mascares -- TEATRE INFANTIL -- mascares

UN PAÍS QUE NO CONEIXÍA L'ARC DE SANT MARTÍ

Adaptació del llibre infantil "UN PAÍS QUE NO CONEIXIA L'ARC DE SANT MARTÍ" de Dolores de la Asunción

SINOPSI: Rosella, una talpeta que viu a un país que no coneix l’arc de Sant Martí enceta un viatge fantàstic a través dels colors que la du a visitar diversos països amb la peculiaritat que
en cadascun hi predomina un color diferent.Durant el seu periple, Rosella coneix a nadius del desert, de la mar, de la selva, etc. dels quals rep lliçons d’ecologia aplicada i també regals..

talpeta

SOPA DE LLETRES

Adaptació del llibre infantil “Sopa de lletres” de Fina Masgrau.


SINOPSI:       Aquesta és la historia de Tereseta, una xiqueta molt menjadora. I més d’això no li agradaven gens les lletres; d’aquesta manera va ser, que un dia sa mare li va fer de dinar sopa de lletres i Tereseta va..., no, no, ja no contem més, perquè el que va a passar és el més emocionant.

sopa

EL LLAPIS MAGICO DE ROSALIA

Adaptació del llibre infantil “El llapis de Rosalia” de Antón Cortizas.

SINOPSI:      Rosalía va a l’escola, on aprèn a escriure, que per això té sis anys. El seu pare li compra un llapis molt, molt especial, perquè resulta ser un llapis desobedient!

rosalia

LAIA, UNA XIQUETA MOLT EXAGERADA

Adaptació del llibre de Mercé Viana .

SINOPSI:    Laia era una xiqueta moolt exagerada, portava els cabells de colors i la roba moolt gran, fins i tot dues o tres talles més.......i......una nit qualsevol començà a somniar......

laia

 

LA JULIA I EL RATOLI PÉREZ

Adaptació del llibre infantil “L´Oriol i el ratolí Pérez” de Eduard Márquez.

SINOPSI:       Una xiqueta (Júlia), un ratolí (Pérez), una dent (un regal), una bruixa (un problema). Aquestos són els ingredients de les aventures que viurem. S´atreviu?

 

 

julia